Arrangører

Rigmor Dahle
rigmorAnsvarsområde: Pisk, koordinering og kvalitetskontroll
Tlf. 454 28 112
Epost: rigmord@gmail.com

Rigmor har laivet siden 2000. Hun har arrangert flere laiver i Trøndelag, i flere sjangere og formater, blant annet gjennom arrangørgruppa Arcadia. Hun har deltatt på to Veiskille-laiver før.

 

Helge Lund Kolstad

helgeAnsvarsområde: Setting, rolleskriving
Tlf. 938 20 268
Epost: helgelk@gmail.com

Helge var på sin første laiv i 1995, og har mange laiver på samvittigheten, både som spiller og deltager. På arrangørsiden har han vært innom gruppene Yggdrasil, Arcadia og DecaDance. Han er landsansvarlig for Kastarundt, og har vært på fire laiver i Veiskille-settingen.

 

Ole Ingvar Stene

Ansvarsområde: Rolleskriving, plott
Tlf. 917 95 350
Epost: oistene@gmail.com

Ole har vært på laiver i Trøndelag siden slutten av 90-tallet, og har vært med på å arrangere flere laiver enn noen annen trønder (kanskje bortsett fra Tore). Han har arrangert i Sleipner, Skyggenes Dal, Ingen Aning og flere enkeltstående prosjekter. I Veiskille-sammenheng har han deltatt på to laiver.

 

Sverre Midthjell

sverreAnsvarsområde: Økonomi, rolleskriving, plott
Tlf. 908 30 248
Epost: sverre@midthjell.com

Sverre har vært laiver i Trøndelag siden begynnelsen på 2000-tallet, og har også arrangert flere laiver, først og fremst for gruppa DecaDance. Han har deltatt på to Veiskille-laiver.

 

Trude Johansen

trudeAnsvarsområde: Praktisk, props
Tlf. 992 38 694
Epost: trude.johansen@gmail.com

Trude har laivet siden 2002, og har vært medarrangør på flere laiver etter det. Hun har deltatt mer som arrangør eller SIS enn som spiller, men har likefullt spilt på én Veiskille-laiv.

 

Tore Svanemsli

toreAnsvarsområde: Praktisk, props
Tlf. 483 47 565
Epost: tore_svanemsli@yahoo.no

Tore har laivet lenger enn noen av de andre arrangørene kan huske. Han har arrangert for gruppene DecaDance, Ingen Aning, Dampbakeriet, De siste dager og et lass andre, mest med ansvar for praktiske oppgaver. Han har vært deltager på flere Veiskille-laiver og har også, alene blant medlemmene i Midtskille, jobbet bak kulissene på en.

Kommentarer er stengt.